Læsesalen genåbner og holder åbent hele juli

Københavns Stadsarkiv genåbner læsesalen den 30. juni, og vi glæder os til at tage imod besøgende.

 

Så åbner læsesalen igen, og i år har arkivet ekstraordinært åbent i juli.

På grund af Covid-19 er vi nødt til at indføre særlige regler for besøg på arkivet. Her kan læse, hvad du skal gøre, inden du benytter læsesalen.

Se åbningstider


Reserver en plads

Du skal reservere en læsesalsplads, inden du kommer på Københavns Stadsarkiv. Pladsen gælder for en person og man kan kun reservere plads til sig selv. Læsesalstiderne er opdelt i formiddage og eftermiddage. Hvis du ønsker plads en hel dag, skal du både reservere plads formiddag og eftermiddag.

Reserver en plads på Billetto

 

På læsesalen

Læsesalen er forbeholdt brugere, der skal anvende forudbestilte arkivalier eller arkivalier, der står fremme på læsesalen.

Ved ankomst til læsesalen er der vask og håndsprit til brugerne.

Det er ikke muligt at benytte arkivets computere, scannere, printere og kopimaskiner. Medbring gerne egen computer og kamera.

Vi beder alle bruger om at følge personalets anvisninger om sikkerhed og brug af arkivet, så alle føler sig trygge.

 

Er du syg eller føler dig syg

Københavns Stadsarkiv følger myndighedernes og Københavns Kommunes retningslinjer mod spredning af coronavirus (COVID-19). De særlige foranstaltninger om brug af læsesalen gælder indtil videre. 

Du skal blive hjemme, hvis du er syg. Får du det dårligt i løbet af dit besøg, skal du tage hjem. Du skal ikke møde op før 48 timer efter, du ikke er syg mere.

 

Du er altid velkommen til at kontakte arkivet, hvis du har brug for yderligere information

Kontakt Stadsarkivet

Se sagsbehandlingstider