Erindringsklub for seniorer 65+

Tilmelding til Erindringsklubben - for dig, der kan lide lokalhistorie, men savner nogen at dele din interesse med.

Om Erindringsklubben

Kan du lide lokalhistorie og erindringer? Savner du nogen at dele din interesse med? Så tilmeld dig Erindringsklubben for seniorer 65+ i København.

Vi mødes i Københavns Stadsarkivs lokaler på Rådhuset, hvor vi deler vores erfaringer fra fx barndommen og ser på historisk materiale fra Stadsarkivets samlinger. Erindringsklubben er for borgere i Københavns Kommune, men det er intet krav, at man er opvokset i København. Der er kaffe og kage til møderne og mødetidspunktet er 13.00 - 14.30. Holdene vil blive tilbudt mulighed for at mødes omkring forskellige lokalhistoriske aktiviteter efter forløbet.

Tilmelding

Kontakt facilitator Britt Boesen for at blive skrevet op til en plads på et kommende hold. Britt Boesen kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 5149 8599.

Svireklubben

Svireklubben er for dig, der har deltaget i Erindringsklubben og gerne vil holde kontakten til stadsarkivet og møde deltagere fra andre hold i Erindringsklubben.

Læs mere om Svireklubben