Fejltastning i Feltet Sted

Skrevet af bruger slettet 2011-11-16 10:55:49
Jeg vil hermed opfodre alle til at læse hvad indtastningsvejledningen siger om feltet Sted og I tjeneste/logerende hos:

Sted: Feltet anvendes til at uddybe adressen. Eksempelvis navne på bygninger, gårde, skoler, arbejdspladser eller hoteller indtastes i feltet.

Står der et personnavn tastes det i feltet I tjeneste/logerende hos. Står der et stednavn fx et hotel eller en gård angives denne i Sted-feltet.

En hurtig søgning på Sted og Nielsen giver 45 resultater, Hansen giver 36 resultater, Petersen giver 16 resultater, Jørgensen 12 o.s.v. og de fleste af disse navne og sikkert mange flere er tastet forkert og skal rettes.

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=1366659
1-5-1891: Hotelejer Jensen Vester Voldgade 29 , 3.
Hotelejer Jensen er et perssonnavn og hører til i feltet "I tjeneste/logerende hos:"

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=1747483&searchname=polit_adv
Fra Mølln til Hotel Dania, Jørgensen Store Strandstræde 14
Hotel Dania er her korrekt placeret i feltet "Sted" men Jørgensen hører til i Feltet "I tjeneste/logerende hos:"

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=1361288&backside=1&searchname=polit_adv
5-7-1907: Centralhotellet Møller Rådhuspladsen (Raadhuspladsen) 16
I denne skal Møller ligeledes tastes i feltet "I tjeneste/logerende hos:"

http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=2523652&searchname=polit_adv
3-2-1914: Jensen Willemoesgade 46 , 3.
Jensen er fejl-tastet i feltet "Sted" og skal flyttes til feltet "I tjeneste/logerende hos:"

Den sidste fejl repræsenterer langt de fleste af dem som jeg har set og skyldes sandsynligvis, at vi skal vænne os til at feltet "Sted" er placeret samme sted hvor feltet "I tjeneste/logerende hos:"
tidligere var placeret.
Skrevet af bruger slettet 2011-11-16 18:47:44
Hej

Feltet "I tjeneste/logerende hos:" skulle ellers falde lige i øjnene, takket være den meget synlige knap til "Hjemme" (og tak for den!).

Mon ikke snarere det går lidt for hurtigt for nogle. Som andre tidligere har påpeget her i Forum, så drejer det sig ikke kun om at komme op i rækken på pointlisten, men om at gøre et ordentligt stykke arbejde :huh:
Skrevet af bruger slettet 2011-11-19 08:15:16
Hej

Jeg har lavet følgende søgning i feltet Sted:

Søgeresultater
Sted er lig med "%sen"

Der blev fundet 234 personer.

————————————————————————————

Ord der ender på sen er nok efternavne. Personnavne skal ikke stå i feltet Sted, men i feltet 'I tjeneste/logerende hos'.

————————————————————————————

Indtastningsvejledningen:

Sted: Feltet anvendes til at uddybe adressen. Eksempelvis navne på bygninger, gårde, skoler, arbejdspladser eller hoteller indtastes i feltet.

I tjeneste/logerende hos: Oplysningerne der står under denne kolonne på registerbladet skal skrives i to forskellige felter alt efter oplysningens karakter. Står der et personnavn tastes det i feltet I tjeneste/logerende hos. Står der et stednavn fx et hotel eller en gård angives denne i Sted-feltet.