Registrering af mandtaller

Skrevet af 2015-06-09 11:37:07
Hej alle

Vi har gennem den seneste måneds tid arbejdet ihærdigt for at finde ud af, hvordan vi kom videre med mandtallerne og registreringen af dem, ikke mindst de mange fejlmeldinger. Den hårde kerne består af Eva, Brian og mig.

Vi har lavet en ny vejledning til grovregistreringen. Det vigtigste i den nye vejledning er: En gade skal altid registreres under det navn, den havde, da mandtallet blev skrevet..

Vi lægger en masse mandtaller ud til ny registrering på torsdag d. 11. juni. Den nye vejledning kommer med ud. Vi håber, at rigtig mange vil give et nøk med at registrere de mandtaller, der ikke er registreret. Til at hjælpe med nye gadenavne og alt muligt andet har vi to studentermedhjælpere fra Stadsarkivet, Marianne og Marlene.

Spørgsmål kan som altid stilles på forum.

Mange hilsner :)
Helga
Arkivar på Københavns Stadsarkiv.
Skrevet af 2015-06-11 10:42:56
Hej alle

Så har vi lagt mandtaller ud til ny registrering på http://www.kbhkilder.dk/mandtal/info.html . Den nye vejledning ligger sammen med grovregistreringsmodulet.

Husk: En gade skal altid registreres under det navn, den havde, da mandtallet blev skrevet

Eva og Brian har gjort et kæmpe arbejde for at få os på sporet igen. Det har vores studentermedhjælpere, Marlene og Marianne også. Vi håber, at rigtig mange af jer vil hjælpe os med få mandtallerne registreret færdig.

Spørgsmål kan som altid stilles på forum.

Tak allesammen :)!

Helga
Arkivar på Københavns Stadsarkiv.