Opfordring: tast alle oplysninger

Skrevet af bruger slettet 2011-07-25 10:00:00
Det ærgrer mig, at jeg undervejs finder grundindtastninger, som kun har taget det halve med. Især er det fatalt, at ukendte stednavne er reduceret til regionsbetegnelser uden forsøg på at afkode bynavne
F.eks. http://www.politietsregisterblade.dk/index.php?option=com_sfup&controller=politregisterblade&task=viewRegisterblad&id=1940420&limitstart=310

Her var opr. kun skrevet 'Slesvig', men der står også Bülderup Bau.
Nu har jeg tilføjet Bylderup-Bov, men jeg frygter, det ser ligesådan ud rundt omkring, og jeg er også bange for, at der aldrig bliver tid/ressourcer til en systematisk korrekturlæsning af hele databasen. Det er som sagt fatalt for en søgning, især når det drejer sig om patronymer som Hansen. Hvis man har stednavnet som vejledning, vil frk. Hansen jo være let at identificere og genfinde i en kirkebog, men uden bliver hun en af de mange udefinerbare personer.

Så vigtigt er det vel ikke at komme højt op på score-listen?

Hilsen
Inger
Skrevet af bruger slettet 2011-07-25 12:09:31
Helt enig.

Jeg er meget glad for, at jeg har meldt mig som superbruger, for det er en meget høj procentdel af bladene, hvor man skal ind og korrigere, og det er jo rart at kunne gøre umiddelbart i stedet for at skulle fejlmelde og så ulejlige en anden bruger.

Jeg har også opdaget, at mange titler står dobbelt eller også mangler havldelen. Kan det være en systemfejl?? F.eks. har jeg i dag haft 2 tilfælde af stillingen Off. Frtm., hvor der kun står Off.

Inge K.
Skrevet af bruger slettet 2011-07-25 13:29:47
Dobbelte stillingsbetegnelser er en systemfejl, som er overstået.

Inger
Skrevet af bruger slettet 2011-07-25 14:03:59
Jeg vil lige høre m.h.t. dobbelte stillingsbetegnelser:

Skal den ene slettes manuelt, når man ser dem (det har jeg gjort hidtil)

eller

vil det blive klaret automatisk i en oprydningskørsel??

En lile 'sjov' ting er, at når man sletter en sådan stilling manuelt, fratrækkes et point i den samlede pointstilling, men ikke i den sidste uges points!!

Inge K