Digitaliseringværksted i STORM20

Skrevet af 2018-01-29 13:40:57
Kære alle
Jeg har en ny opgave med at åbne et værksted, hvor borgere og foreninger kan komme og selv digitalisere foto, film, lydoptagelser, papirer mv. Jeg har brug for at en masse besvarer et spørgeskema. Læs beskrivelsen og se linket herunder. I må meget gerne dele linket med dem I kender og som kunne tænkes at benytte et sådant værksted i København.
Tak fra Jeppe :)


I 2018 åbner et digitaliseringsværksted i Stormgade 20, som er finansieret af Nordea-fonden.

Før vi kan åbne værkstedet må vi vide hvilke behov borgere og foreninger i København har. Derfor skriver vi til jer nu! Vi har et skema med omkring 20 spørgsmål vedrørende indhold, omfang og evt. digitalisering af et forenings- eller familiearkiv. Her er linket til spørgeskemaet:
https://goo.gl/forms/RHgk1lWv7KV8O8a33

Vi håber at alle lokalhistoriske arkiver vil udfylde skemaet. Ligeledes håber vi at I vil sende det videre til jeres medlemmer, således at vi også får indsamlet et repræsentativt datagrundlag fra borgere.

Undersøgelsen slutter 7. februar 2018.
Derefter vil vi se nærmere på, hvilke behov I har og hvorledes vi kan prioritere opbygningen af værkstedet. Om alt går planmæssigt så åbner vi engang i foråret for de første brugere.

Værkstedet bliver en del af makerspacet STORM20, som også huser mange andre aktiviteter. Det er hensigten at værkstedet har åbent en fast dag om ugen.

Vi ser frem til at modtage jeres besvarelser :)

Og skriv endelig til mig på jeppec@kff.kk.dk, hvis I har spørgsmål.Mange tak fra
Mange hilsner fra
Jeppe