Cookie- og privatlivspolitik

Denne side beskriver, hvorfor og i hvilket omfang kbharkiv.dk bruger cookies og andre data, som lagres lokalt på din computer.

Desuden giver teksten en kort beskrivelse af, hvordan data som du indtaster eller sender til os behandles.

Sidst opdateret: 19. april 2018

Hvad er en cookie

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Du kan få en nærmere beskrivelse af, hvad cookies er, og hvad de bruges til, ved at besøge MineCookies.org/Information-Om-Cookies. MineCookies.org er en fællesside, der er oprettet af brancheforeningerne for de største internet-interesseorganistioner i Danmark.

Hvorfor bruger kbharkiv.dk cookies

kbharkiv.dk bruger cookies for at kunne forbedre din brugeroplevelse, huske dine personlige indstillinger og indsamle statistik.

Formål med brug af cookies på sitet Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet ja ja
Trafikmåling ja ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) nej nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej


Ved at blive på kbharkiv.dk, accepterer du, at vi bruger cookies til ovenstående formål.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt vælge at gå væk fra vores website, og slette de cookies, vi har efterladt i din browser.

Sådan undgår du cookies

Du har som udgangspunkt selv kontrol over, hvilke cookies, der bliver gemt på din computer.

Du kan læse mere om, hvordan du blokerer cookies på minecookies.org/cookiehandtering

Sådan sletter du cookies

Hvis du gerne vil slette cookies på din computer, så kan du se en vejledning her: minecookies.org/cookiehandtering

Så lang tid opbevares cookies, hvis du ikke selv sletter dem

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes automatisk ved hvert nyt besøg på websitet.

Trafikmåling via Google Analytics

Kbharkiv.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger

Når du opretter dig som bruger på kbharkiv.dk indsamler vi følgende oplysninger om dig: navn, brugernavn og email.

Derudover registrerer vi hvad du indtaster i Kildetasteren, samt, hvornår du er logget ind og hvor mange gange, du har logget ind.

Oplysningerne bruges til at dokumentere hvor stor brugerdeltagelsen er på kbharkiv.dk, samt fremdriften i de enkelte indtastningsprojekter.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig på kbharkiv.dk, skal du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger i it-systemer med kontrollerede adgangsforhold, og vi håndterer dine brugeroplysninger forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Så længe du er aktiv bruger på kbharkiv.dk gemmer vi dine oplysninger.

Hvis du ikke har logget ind i 5 år slettes dine oplysninger, men dine bidrag fx i form indtastninger af arkivmateriale vil blive gemt.

Ønsker du at få slettet dine oplysninger, skal du rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Find vores kontaktoplysninger

Vi bruger cookies til at sikre og forbedre brugervenligheden af hjemmesiden. Du kan altid slette cookies fra kbharkiv.dk. - Læs om hvordan vi bruger cookies. Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter